Verse pasta's

Waarom je verse pasta’s bij New York Pizza bestelt

Voor wie een healthy lifestyle aanhangt is het een bekend fenomeen. Na een dag hard te hebben gewerkt op naar de gym om alle frustratie en stress middels een stevige sportsessie er uit te gooien. Maar eerst moeten er nog boodschappen gedaan worden, moet er nog gekookt worden, noem het allemaal maar op. Kortom, tijd tekort. Drama! Dan kun je natuurlijk gewoon even snel een pizza bestellen, maar de helden van New York Pizza daar misschien wel iets beters op gevonden: verse pasta’s! Lees verder en ontdek waarom deze gerechten de perfecte sportmaaltijd vormen.

De voordelen van NYP’s pasta

De verse pasta’s van New York Pizza zijn, zoals de naam al zegt, vers. Verse ingrediënten en goed gekookte pasta in een smaakvolle saus is natuurlijk altijd een goede combinatie, maar wist je ook dat je met deze maaltijden de perfecte basis legt voor een heerlijke workout? Deze van oorsprong Italiaanse lekkernijen bevatten namelijk koolhydraten die hun energie langzaam afgeven, waardoor je langer door kunt aan. En dat is handig, want je hebt immers net online bij New York Pizza besteld en dus heb je tijd over!
Pasta pesto

Welke pasta neem je?

In principe zijn de verse pasta’s van New York Pizza allemaal wel geschikt voor een lekkere training, maar de varianten met kip bevatten extra proteïne. Hiermee bouw je sneller spiermassa op en het helpt je sneller en effectiever afvallen. Voor de variatie (en natuurlijk omdat ze erg lekker zijn) kun je jezelf ook verwennen met een heerlijke Carbonara of een versie met die kenmerkende bolognesesaus. Lekker & healthy!

Gezond